top of page
schemrlamp 2.png
Trio Pablo

Het Trio Pablo is een eigentijds en flexibel ensemble van drie musici die hun inspiratie vinden in de veelzijdige kamermuziek. Naast hun klassieke wortels hebben zij inmiddels een ruime ervaring binnen de wereldmuziek uit verschillende perioden, met onder andere jazz en pop. Een trio met een breed spectrum!

 

Naast het strijktrio is Merel Jonker werkzaam als aanvoerder bij het Metropole Orkest en speelt Rani Kumar in het Red Limo String Quartet. Maaike Peters remplaçeert bij diverse orkesten waaronder Het Gelders Orkest en het Radio Filharmonisch Orkest. Samen met Ibo Bakker vormen zij het Gurdjieff Quartet.

Vita Pagie en Jaime Nanoha
 

Vita Pagie en Jaime Nanoha delen hun passie voor de Braziliaanse muziek graag in haar puurste vorm: met slechts zang en gitaar. Werk van zowel traditionele componisten, denk aan Pixinguinha, Cartola en Vinicius, en hedendaagse componisten, zoals Guinga, Joao Bosco en Djavan, komt in hun repertoire voorbij. Zo brengen zij je met behulp van de samba, choro en bossa nova met poëtische taal, opzwepende ritmes en wonderschone melodieën nader tot de ziel van Brazilië.

Daan van den Hurk

Daan speelt concerten door Nederland als solist en in duo’s en ensembles, met werken uit het repertoire, maar juist ook vaak als vertolker van onbekende, nieuwgeschreven en eigen werken. Ook soleerde hij bij verschillende Nederlandse orkesten. Daan organiseert en produceert zijn eigen concertserie Zolderkamertjesklassiek, waarbij hij elk concert één of meerdere musici uitnodigt om samen een bijzonder programma samen te stellen.

Zijn loopbaan als filmpianist, begeleider van films uit het ‘stille tijdperk’, begon bij de masterclass van de Giornate del Cinema Muto, waarna hij jaarlijks als filmbegeleider terugkeerde en waar hij inmiddels zelf ook een masterclass filmbegeleiden heeft gegeven. Naast de Giornate (Pordenone Silent Film Festival) speelt hij op festivals door heel Europa en daarbuiten.

bottom of page